Haal alles uit jouw zomervakantie en kom bij ons de summerschool volgen!

Vanaf nu is het weer mogelijk om je aan te melden voor onze summerschool.

De hele zomer lang kun jij jezelf onderdompelen in de lesstof van jouw gewenste opleiding, training of workshop.

Waar je normaal gesproken les krijgt in groepsverband, ontvang je nu voor hetzelfde tarief, privéles van een vakdocent. Door de privéles worden de sessies van drie uur nu uitgevoerd in sessies van anderhalf uur. Zo ga je sneller door het lesstof heen en ben je eerder klaar met jouw opleiding, training of workshop. Het is zelfs mogelijk om in overleg met de docent de lessen helemaal naar jouw eigen wensen in te plannen. Jij bepaalt het tempo.

Ben jij toe aan een informatieve zomer? Geef jezelf die boost en bekijk hieronder hoe jij je kunt inschrijven. Kom je er niet uit? Geen probleem, wij helpen je telefonisch graag verder.

Wanneer jij je wilt aanmelden voor een gerichte opleiding, training of workshop kan je op het inschrijvingsformulier jouw gewenste startdatum invullen. Wij verzoeken je om het eerstvolgende startmoment aan te geven (september). Dan kun je in het opmerkingenveld aangeven dat jij je voor de summerschool (in juni, juli of augustus) wilt inschrijven. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.