Incompany (met coaching)

Uw opleidingspartner voor praktisch opleiden en trainen!

Van Soest-Koedam Opleidingen-Trainingen-Coaching heeft een volledig opleidings- en trainingsprogramma voor ieder type organisatie. Naast het ruime aanbod van opleidingen op MBO-, MHBO, HBO en Post-HBO-niveau, bieden wij ook een breed assortiment van vaardigheidstrainingen. Van Soest-Koedam Opleidingen-Trainingen-Coaching is tevens een grote aanbieder van praktische workshops. Van Soest-Koedam Opleidingen-Trainingen-Coaching heeft veel ervaring met het verzorgen van opleidingsprogramma’s binnen organisaties, het op maat maken van opleidingstrajecten, het inrichten van toonaangevende opleidingshuizen en het ontwikkelen van unieke combinaties van interne trainingen en praktijkgerichte opleidingen met fiscale voordelen.

Professionele aanpak met de voordelen van een groot aanbod

Wij kunnen ons aanbod van opleidingen en trainingen aanpassen op uw organisatie en medewerkers. Hierdoor sluiten de opleidingen, trainingen en workshops naadloos aan op de visie en missie van uw organisatie. Deze professionele aanpak heeft ertoe geleid dat veel organisaties Van Soest-Koedam Opleidingen-Trainingen-Coaching inmiddels naar volle tevredenheid en op grote schaal inzetten voor de invulling van de meest uiteenlopende opleidingsvraagstukken.

Incompany trainingen en workshops

Voor incompany trainingen en workshops vindt u in Van Soest-Koedam Opleidingen-Trainingen-Coaching een professionele partner. Alle opleidingen, trainingen en workshops die u op deze website vindt, kunnen we binnen uw organisatie uitvoeren. Van Soest-Koedam Opleidingen-Trainingen-Coaching verzorgt binnen veel organisaties vaardigheidstrainingen en complete leergangen. Op basis van een zorgvuldige analyse van uw vraagstelling en een uitgebreide intake met deelnemers zijn wij in staat om zeer effectief te trainen en op te leiden. Uit onafhankelijk onderzoek blijkt dat onze incompany-aanpak als bijzonder effectief wordt getypeerd en duurzaam rendement op levert. U zult onze werkwijze als prettig en uiterst professioneel ervaren.

Praktische opleidingen op maat

Van Soest-Koedam Opleidingen-Trainingen-Coaching biedt de mogelijkheid om MBO-, MHBO, HBO en Post-HBO opleidingen op maat binnen uw organisatie te ontwikkelen en verzorgen. Een aantrekkelijke combinatie voor individuele deelnemers én voor uw organisatie. U kunt ook een deel van een volledige MBO-, MHBO, HBO en Post-HBO-programma intern laten uitvoeren. Dit is beslist uniek. De ruim 25 jaar ervaring van Van Soest-Koedam Opleidingen-Trainingen-Coaching op het gebied van bedrijfsopleidingen resulteert in maximale flexibiliteit, die samengaat met het waarborgen van professionele kwaliteit. Onze ervaren adviseurs bespreken graag de mogelijkheden voor uw organisatie. Van Soest-Koedam Opleidingen-Trainingen-Coaching is gespecialiseerd in het begeleiden van uw organisatie bij opleidingsvraagstukken. Daarbij zijn uw organisatie en uw specifieke vraag het uitgangspunt. Vervolgens ontwikkelen we een praktijkgerichte aanpak waarbij we de optimale combinatie maken van alle instrumenten die we als grote bedrijfsopleider in Nederland en België tot onze beschikking hebben:

  • Compleet ingerichte opleidingshuizen
  • Competentiechecks
  • Professionele coachingstrajecten
  • Managementdevelopment
  • Verkorte leerroutes naar MBO-, MHBO, HBO en Post-HBO-Leergangen
  • Gunstige financieringsmogelijkheden
  • Competentiegerichte trainingsprogramma’s op maat.

Deze aanpak is gericht op het professionaliseren van uw medewerkers, het naar een hoger niveau brengen van bepaalde functiegroepen, het binden en boeien van medewerkers, of op welke opleidingsdoelstelling dan ook. Daarbij maken we graag slimme combinaties van maatwerkprogramma’s en het ruime open programma van Van Soest-Koedam Opleidingen-Trainingen-Coaching. Dat biedt dikwijls optimale flexibiliteit en maakt het samenwerken ook interessant voor kleinere organisaties.

Fiscale voordelen optimaal gebruiken

Van Soest-Koedam Opleidingen-Trainingen-Coaching wijst een groot aantal organisaties op de mogelijkheden voor een optimale benutting van belastingvermindering voor opleidingsdoeleinden.

Strategie van de organisatie in relatie tot opleiden

In de meeste gevallen staan de opleidingsvraagstukken niet op zichzelf. Een opleidingsvraag dient altijd een hoger, strategisch doel. Van Soest-Koedam Opleidingen-Trainingen-Coaching is zeer succesvol in het koppelen van organisatieontwikkeling en zorgvuldig ontwikkelde opleidingstrajecten. Zo leveren opleidingen altijd een concrete bijdrage aan de ontwikkeling van uw organisatie. Voor verschillende organisaties hebben we volledige opleidingshuizen ontwikkeld, waarbij we professionele leerlijnen met fiscale voordelen laten aansluiten bij uw functiehuis, en waarvan we de onderdelen zelf invullen, met uw eigen trainers of soms met andere al door u geselecteerde partners. Wat uw opleidingsvraag ook is, Van Soest-Koedam Opleidingen-Trainingen-Coaching biedt belangrijke toegevoegde waarde.

Advies

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze ervaren adviseurs. U kunt de adviseurs bereiken via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 088 - 5 504 504.

Contact

Telefonische bereikbaarheid van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00. Vrijdag van 08.00 tot 17.00.

088 – 5 504 504

Klik hier om een mail te versturen