Summer School

Wil jij tijdens de zomervakantie jezelf blijven ontwikkelen en je tijd nuttig besteden?

Gezien het coronavirus is deze zomer hét moment om jezelf te blijven ontwikkelen. Je kunt beginnen aan een opleiding van een half jaar, of bijvoorbeeld vast een start maken aan een 2-jarige opleiding. Alles is mogelijk, wij blijven deze zomer voor je open. We merken dat mensen juist in deze tijd, zichzelf willen blijven ontwikkelen. Ook is dit voor veel mensen de kans om zichzelf om te scholen, of te proeven aan een ander vakgebied. 

Bij Van Soest - Koedam blijf je naast je studie ook persoonlijke coaching van onze docenten ontvangen.

Het fijne aan het extra start moment van de Summer School, is dat je online aan de slag en een studie in versnelt tempo volgen. Je kunt starten wanneer je wilt. In verband met het virus het corona virus kun je tijdelijk de lessen op afstand blijven volgen. Zo kun je zelf aangeven in welk tempo je de opleiding wilt volgen. De lessen vinden tijdens de Summer School wekelijks plaatsvinden. Je kunt hierdoor dus in een kortere periode een opleiding volgen.

Ook is het mogelijk om in de zomer een workshop of training te volgen. Gebruik je tijd om bijvoorbeeld om te kijken of je door een workshop van een nieuw vakgebied je eindelijk over de streep trekt om voor een nieuwe carrière te kiezen! Dus wil jij je laten omscholen, wil je een nieuw beroep kiezen en wil jij de zomer vooral gebruiken om extra kennis op te doen? Schrijf je dan nú in voor een studie tijdens de Summer School! Hiervoor kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

Telefonische bereikbaarheid van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00. Vrijdag van 08.00 tot 17.00.

088 – 5 504 504

Klik hier om een mail te versturen