Blijf jezelf ontwikkelen middels thuisstudie

Het coronavirus houdt heel Nederland in de greep. Veel organisaties treffen diverse grote maatregelen, waardoor bijvoorbeeld steeds meer mensen werken thuis of moeten verplicht thuis blijven omdat er geen of minder werk is. De dagelijkse (arbeids)routine wordt hierdoor radicaal omgegooid. Toch kun je ook in deze onzekere en hectische tijd jezelf blijven ontwikkelen door middel van thuis studeren.

Van Soest-Koedam wil je hier graag bij helpen en biedt daarom deze vormen van thuis studeren aan:

Studeren op afstand met een privé-docent

Wanneer jij je inschrijft voor een opleiding, wordt er door ons een docent aan jou gekoppeld. De lessen tussen de docent en cursist vinden één-op-één plaats, je krijgt dus privéles! De docent kan volledig inspelen op jouw specifieke leerdoelen en hierdoor kun jij het maximale leerrendement uit de opleiding halen. Doordat je individueel de lesstof sneller doorloopt, zal de lesduur gehalveerd worden. Doordat fysieke lessen niet mogelijk zijn, zijn er diverse interactieve communicatiemogelijkheden om de lessen met je docent te volgen. Je kunt hierbij denken aan:

Zoom

Door middel van het delen van een link, kun je iemand uitnodigen om aan een gesprek deel te nemen. Zoom kan eenvoudig gebruikt worden via je smartphone, tablet of laptop.

Skype

Via SKype kun je videobellen. Dit kan ook met meerdere personen tegelijk.

Microsoft Teams

Een chatdienst dat werkt via Microsoft Office 365. Je kunt een gesprek met meerdere personen tegelijk voeren.

Facetime

Via deze app van Apple, kun je met elkaar videobellen. Niet mogelijk wanneer je een Android toestel hebt.

Whatsapp

Via Whatsapp kun je met elkaar videobellen.

 

E-Learning

Wanneer jij je inschrijft voor de opleiding door middel van E-Learning, betekent dit dat je kunt studeren op je eigen tempo, vanuit jouw eigen omgeving én wanneer het jou uitkomt! Zodra jij het studiemateriaal hebt ontvangen, kan jouw studie beginnen! Er wordt een persoonlijke StudieCoach aan je gekoppeld, waarbij jij de opdrachten naar de StudieCoach verstuurt en je bij hem of haar terecht kunt voor vragen. Jouw StudieCoach zorgt tijdig voor effectieve feedback en blijft er voor zorgen dat de koppeling tussen theorie en praktijk centraal blijft staan.

Wij hopen op deze manier een bijdrage te kunnen blijven leveren aan jouw persoonlijke ontwikkeling!

Voor meer informatie zijn wij telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 uur tot 17:00 uur op 088 - 5 504 504.

Voeg je opleiding toe aan je LinkedIn profiel

Een mooie ontwikkeling voor Van Soest-Koedam. Op LinkedIn zijn we erkend als officiële onderwijsinstelling. Als cursist van Van Soest-Koedam kun je hierdoor je opleiding, training of workshop toevoegen aan je LinkedIn profiel. Voor ons is het ook een manier om onze kwaliteit te onderstrepen. 

Ben je net begonnen aan een studie bij Van Soest-Koedam en wil je dit toevoegen aan je LinkedIn profiel? Of wil je aan je connecties laten zien welke opleiding je hebt afgerond en wellicht wel eindcijfer je hiervoor behaald hebt? Uitleg over hoe je je opleiding toevoegt vind je hier, of bezoek direct onze LinkedIn pagina

Het Juridische Vakgebied

Er is een nieuw vakgebied aan het portfolio toegevoegd, namelijk het vakgebied Juridisch. Opleidingen als HBO Bedrijfsjuridisch Medewerker (met close up court courthouse 534204coaching), Basisopleiding Arbeidsrecht (met coaching) en HBO Rechten (met coaching) zijn nu bij ons te volgen. 

Bent u binnen de organisatie bijvoorbeeld verantwoordelijk voor arbeidsrecht en sociale aspecten? Bepaalt u de nieuwe juridische strategie voor de organisatie? Of wilt u zich specialiseren op het vakgebied Rechten? Kies dan nu uit een van onze ruim 30 opleidingen in het Juridische vakgebied. 

Lees meer

Van Soest-Koedam op Springest

Van Soest-Koedam is aangesloten bij Springest. Springest is de site waar je alles vindt voor persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Het aanbod van Van Soest-Koedam bij Springest is hier te vinden. 

nl springest button 133x34

  • 1
  • 2

Contact

Telefonische bereikbaarheid van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00. Vrijdag van 08.00 tot 17.00.

088 – 5 504 504

Klik hier om een mail te versturen