Het Juridische Vakgebied

Er is een nieuw vakgebied aan het portfolio toegevoegd, namelijk het vakgebied Juridisch. Opleidingen als HBO Bedrijfsjuridisch Medewerker (met close up court courthouse 534204coaching), Basisopleiding Arbeidsrecht (met coaching) en HBO Rechten (met coaching) zijn nu bij ons te volgen. 

Bent u binnen de organisatie bijvoorbeeld verantwoordelijk voor arbeidsrecht en sociale aspecten? Bepaalt u de nieuwe juridische strategie voor de organisatie? Of wilt u zich specialiseren op het vakgebied Rechten? Kies dan nu uit een van onze ruim 30 opleidingen in het Juridische vakgebied. 

Lees meer

Van Soest-Koedam op Springest

Van Soest-Koedam is aangesloten bij Springest. Springest is de site waar je alles vindt voor persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Het aanbod van Van Soest-Koedam bij Springest is hier te vinden. 

nl springest button 133x34

Summerschool 2019

Summer School Voorlichtingsbijeenkomst 

Wilt u deze zomer niet stil zitten en wilt u een opleiding of training met coaching volgen? Van Soest-Koedam biedt de oplossing en biedt een extra startmoment in de zomer aan! 

Lees meer

Voorlichtingsbijeenkomst donderdag 14 maart

Voorlichtingsbijeenkomst met coaching– 14 maart 2019

Op donderdag 14 maart 2019 staat er een nieuwe voorlichtingsbijeenkomst gepland.

Heeft u advies nodig bij het kiezen van opleiding, training of workshop die bij uw situatie past? Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u vragen? Heeft u interesse in persoonlijk opleidingsadvies van één van onze docenten? 

Lees meer

Contact

Telefonische bereikbaarheid van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00. Vrijdag van 08.00 tot 17.00.

088 – 5 504 504

Klik hier om een mail te versturen