Voorlichtingsbijeenkomsten (met coaching)

Iedere 2 maanden heeft Van Soest Koedam een nieuw startmoment. Houd onze agenda in de gaten voor de voorlichtingsbijeenkomsten.

Voorlichtingsbijeenkomst – donderdag 14 maart 2019

Op donderdag 14 maart 2019 staat er een nieuwe voorlichtingsbijeenkomst gepland.

Tijdens deze bijeenkomst kunnen onze docenten informatie geven over de verschillende opleidingen, trainingen en workshops die wij aanbieden. Er wordt meer informatie gegeven over onze extra coaching van onze docenten. Ook kunt u onze docenten vragen stellen en zal er uitgebreid worden ingegaan op de verschillende opleidingen die aangeboden worden. Daarbij is het mogelijk om persoonlijk opleidingsadvies te ontvangen, om te ontdekken welke opleiding, training of workshop bij u past.

Deze bijeenkomst biedt uitkomst als u bijvoorbeeld hulp nodig heeft bij het kiezen van een opleiding, als u vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen, of als u interesse heeft in een persoonlijk opleidingsadvies van één van onze docenten.

U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 14 maart van 15:00 tot 20:00.

Wij verwelkomen u graag in het BusinessCentre Bercoop:

Willinge Prinsstraat 20

8421 PE Oldeberkoop

Summer School Voorlichtingsbijeenkomst – zaterdag 25 mei 2019

De zomerperiode is een rustige tijd betreft opleidingen. Wilt u deze zomer toch een opleiding, training of coachingstraject volgen? Van Soest Koedam biedt de oplossing en biedt een extra startmoment in de zomer aan! De Van Soest Koedam Summer School start in juni. Tijdens deze Summer School vinden de lessen wekelijks plaats, wat u de mogelijkheid biedt om een basisopleiding versnelt te kunnen volgen, of een opleiding deels versnelt te kunnen volgen. Wilt u meer informatie over deze versnelde manier van opleiden? Meld u zich dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

De bijeenkomst vindt plaats op zaterdag 25 mei van 10:00 tot 13:00.

Contact

Telefonische bereikbaarheid van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00. Vrijdag van 08.00 tot 17.00.

088 – 5 504 504

Klik hier om een mail te versturen