Studiecoaching (met coaching)

Slimmer werken, niet harder!

Het vervullen van een persoonlijke ambitie en professionele groei kan alleen plaatsvinden door tijd en aandacht te geven aan diegene die zich wil ontwikkelen. Van Soest-Koedam Opleidingen-Trainingen-Coaching beschouwt vervullen van een persoonlijke ambitie dan ook als een essentieel element voor het behalen van doelstellingen en biedt interactieve lessen waarin ruimte is voor (eigen) praktijkvoorbeelden en een unieke vorm persoonlijke studiecoaching.

Tijdens de opleidingen, trainingen en workshops van Van Soest-Koedam Opleidingen-Trainingen-Coaching zorgen ervaren coaches voor extra begeleiding en vertaling van theorie naar de eigen werksituatie. Leren door doen en groeien door ervaring, dat is wat telt.

Uniek coachingsconcept

Opleidingen van Van Soest-Koedam Opleidingen-Trainingen-Coaching bestaan uit één, twee of meer modules die elk worden afgesloten met een Verbeterplan Praktijk Case©. Bij iedere module bieden wij 2x een individuele coachingssessie van 2 uren aan. De coach komt dan naar de deelnemer toe en gaat de deelnemer begeleiden bij de vertaalslag van de module naar de eigen werksituatie.

De studiecoach bewaakt samen met de deelnemer de voortgang van de studie en de Verbeterplan Praktijkcase©. De combinatie van docent én studiecoach is uniek in Nederland. Met deze ervaren professionals aan uw zijde behaalt u gegarandeerd een optimaal leerresultaat.

Contact

Telefonische bereikbaarheid van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00. Vrijdag van 08.00 tot 17.00.

088 – 5 504 504

Klik hier om een mail te versturen