Groeien dankzij studie met coaching bij Van Soest-Koedam

Onderwijs verandert steeds, en Van Soest-Koedam doet iets speciaals: wij helpen cursisten met persoonlijke begeleiding. Wij zien dat succes niet alleen gaat over het leren van feiten. Het gaat ook over groeien als persoon.

Bij Van Soest-Koedam gaan we verder dan gewoon lesgeven. We helpen cursisten te ontdekken wie ze zijn en wat ze kunnen. Dit doen we niet door iedereen hetzelfde te leren, maar door te kijken naar wat elke cursist nodig heeft. Onze coaches kennen hun werk goed, maar belangrijker nog, ze helpen studenten vertrouwen te krijgen en hun beste kant te vinden.

Vol vertrouwen voor de toekomst

We weten dat studeren soms stressvol kan zijn. Daarom zorgen we voor een plek waar cursisten zich gesteund voelen. Onze coaches helpen stress te verminderen en laten zien dat fouten maken oké is. Zo kunnen cursisten niet alleen goede cijfers halen, maar worden ze ook sterk en klaar voor nieuwe uitdagingen.

Ons lesplan zorgt ervoor dat cursisten echt nadenken over wat ze leren. We gebruiken projecten en persoonlijke gesprekken om ze steeds te helpen. Hierbij leren ze ook belangrijke dingen zoals goed praten met anderen, leiding nemen, en samenwerken.

Tip: bekijk ook eens alle opleidingen van Holland Opleidingen Groep!

Wat Van Soest-Koedam doet, is nieuw en anders. Wij zien dat echt succes op school betekent dat je groeit als hele persoon. Bij ons ben je niet zomaar een cursist. Je leert te stralen, vol vertrouwen en klaar voor alles wat komt.

Contact

Telefonische bereikbaarheid van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00. Vrijdag van 08.00 tot 17.00.

088 – 5 504 504

Klik hier om een mail te versturen